Workshop ‘Kennismaking met Video Stories’

In deze korte workshop (een introductie) krijg je uitleg over het maken en gebruiken van ‘video stories’. Je kunt na de workshop beter inschatten of het voor jou en voor jullie werk goed bruikbaar is. Je krijgt voorbeelden te zien van hoe het gebruik van video door en voor gewone mensen helpt bij het uitleggen van waar ze mee bezig zijn. In de drie uur durende workshop doe je zelf ook een paar oefeningen.

Met video kan je snel tot de kern komen en zelf laten zien waar het nu echt omgaat. Het geeft je een stem en je bepaalt zelf hoe je een activiteit en een resultaat in beeld brengt. Video is goed te combineren met social media (Facebook, Twitter, website, etc. ). Voor het maken van een ‘video story’ heb je geen ingewikkelde, dure apparatuur nodig.

De workshop wordt gegeven door Henrik Looij. Hij geeft hierover trainingen in binnen- en buitenland. Henrik is een van de oprichters van Eyeopenerworks

De workshop wordt in Rotterdam gegeven, op woensdag 14 november van 9.30 tot 13.00 uur, bij Humanitas, Jan van der Ploeg (Hooglandstraat 67). Wil je meedoen, stuur dan voor 9 november een mailtje naar s.van.schooneveld@freeler.nl. Vermeld van welke organisatie of groep je bent en met hoeveel mensen je komt. We bevestigen dan jouw aanmelding en laten je weten waar je moet zijn. Deelname is gratis, maar als je iets voor de workshop wil betalen, dan wordt elke bijdrage enorm gewaardeerd.

Lees hier de volledige uitleg over de workshop. Als je van plan bent om deel te nemen, moet je dat zeker even doen!

 

Datum: woensdag 14 november

Tijd: 9:30-13:00

Waar: Humanitas, Jan van der Ploeg, Hooglandstraat 67

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s