RAB stelt vragen over Rotterdamse Woonvisie

In Rotterdam wordt veel gebouwd voor de middenklasse. Voor de mensen met een lager inkomen die afhankelijk zijn van sociale huurwoningen mist volgens ons een perspectief op fatsoenlijk wonen in de stad. De sociale woningvoorraad wordt een hoog tempo afgebouwd en de kwaliteit van veel woningen laat ook te wensen over. RAB stelt daarom vragen aan de leden van de Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte van de Gemeenteraad van Rotterdam, over hoe dit beter kan. Zie hier onze brief daar over.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s